Nogomet

Grigorčuk: "Znamo da nemamo velike šanse, ali dok god postoje, moramo se boriti"

Mihaela Bradovski • utorak, 07.08.2018.
Grigorčuk: "Znamo da nemamo velike šanse, ali dok god postoje, moramo se boriti"
Foto: FaH

U redovima Astane vladalo je veliko razočaranje nakon poraza od Dinama. Iako su svjesni kako imaju ogroman zaostatak, ne predaju se unaprijed...

Trener Astane Roman Grigorčuk za poraz krivi veliki broj pogrešaka koje je napravila njegova momčad.

"Neću previše analizirati igru, ali jasno nam je da smo napravili previše pogrešaka. S tim ćemo se suočiti i raditi na njihovom ispravljanju. Vjerovali smo da možemo igrati bolje i ostvariti pozitivan rezultat."

"S ničim nisam zadovoljan, niti sa sobom niti s igrom. Nije vrijeme za pojedinačne kritike. Činjenica je da nismo bili dobri, nismo ostvarili željeni rezultat, jako smo nezadovoljni i kao momčad zaslužujemo kritike."

Vodeći Černomorec iz Odese, dva puta slavio je protiv Dinama, a tvrdi kako se Dinamo od tada nije promijenio po pitanju igre.

"Dinamo je uvijek jak, znali smo to i prije utakmice. Ako uspoređujemo današnji Dinamo i onaj koji je igrao protiv Černomoreca, u Dinamu je još samo Ademi. U principu način igre i taktički pristup nisu se mijenjali, igrači su dobre kvalitete, a danas su igrali organizirano, samouvjereno i na pravoj razini."

Šanse uoči uzvrata su male.

"Teško je procjenjivati naše šanse nakon što smo doma izgubili s 2:0. Možda je moglo završiti i drugačije, možda smo mogli i do pogotka, ali imamo težak rezultat. Znamo da nemamo velike šanse, ali dok god postoje, moramo se boriti."

Antonio Rukavina također tvrdi kako njegovu momčad očekuje težak, ali ne i nemoguć zadatak.

"Naravno da smo razočarani jer smo imali velika očekivanja od ove utakmice. Ništa još nije gotovo, pred nama je još i uzvratna utakmica. Bit će teško, ali moramo pokušati. Imali smo ponešto šansi, ali nismo zabili, to je nogomet."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!