Nogomet

VIDEO: Brekalo zabio Napoliju, navijači Reala ovacijama dočekali Modrićev prvi nastup

Branimir Korać • nedjelja, 12.08.2018.
VIDEO: Brekalo zabio Napoliju, navijači Reala ovacijama dočekali Modrićev prvi nastup
Foto: EPA

Klubovi koji sljedećeg vikenda kreću u sezonu odrađuju posljednje prijateljske utakmice. Wolfsburg je tako ugostio Ancelottijev Napoli i slavio uz pogodak Josipa Brekala, a Luka Modrić odradio je prve minute u dresu Reala nakon Svjetskog prvenstva...

Sapunica oko odlaska/ostanka Luke Modrića bliži se kraju, a ako i nije siguran u svoju odluku, navijači Real Madrida pokušavaju mu je olakšati. Modrić je odigrao zadnjih 15 minuta u prijateljskom susretu protiv Milana, a prilikom ulaska na travnjak zaradio je prave ovacije dobro ispunjenih tribina Santiago Bernabeua. Naravno, u tih zadnjih 15 minuta Modrić nije mogao pokazati svu svoju genijalnost, ali to nitko nije niti očekivao.

Madriđani su slavili s 3:1 golovima Karima Benzeme, Garetha Balea i Borje Mayorala, a Gonzalo Higuain zabio je jedini gol za goste.

Nakon susreta Luciano Spalletti bio je skeptičan po pitanju dolaska Modrića u Inter.

"Ne znam što će se dogoditi, ali sam sretan što je netko poput Modrića uopće htio doći u Inter. Teško je dovesti takvog igrača iako je klub napravio sve da to i ostvari. Ne vjerujem da će doći jer ga Real očajnički želi zadržati. Ionako smo jaki, a s njim bi bili vrlo jaki."

U akciji je bio i Josip Brekalo koji je pomogao Wolfsburgu da upiše pobjedu protiv Napolija. Brekalo je bio strijelac prvog pogotka na susretu u 43. minuti, Napoli je nakon toga poravnao preko Milika, ali Mehmedi je s dva gola donio pobjedu Nijemcima.

Nikola Kalinić odigrao je svojih prvih pola sata u novom klubu u porazu Atletica u Madridu od Intera. Milanski div slavio je s 1:0 pogotkom Lautara Martineza i uz nastup do 60. minute Marcela Brozovića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!