Tenis

Petra Martić preko domaće igračice na korak do glavnog ždrijeba Cincinnatija

Petar Jenjić • nedjelja, 12.08.2018.
Petra Martić preko domaće igračice na korak do glavnog ždrijeba Cincinnatija
Foto: EPA

Petra Martić u dva je seta svladala domaću igračicu s pozivnicom Lauren Davis i tako stigla na korak do glavnog ždrijeba Cincinnatija...

Možda nije bila briljantna partija, ali pobjeda se piše. Petra Martić uspješno je krenula u kvalifikacije za turnir u Cincinnatiju, prvo kolo donijelo je dvoboj protiv domaće igračice s pozivnicom Lauren Davis.

Martić je stigla do pobjede sa 7:5, 6:2 nakon sat i pol vremena provedenih na terenu te je tako u četvrtom međusobnom dvoboju slavila po treći puta.

12 gemova odigrano je u prvom setu, od čega je čak sedam završilo breakom. Hrvatska tenisačica našla se u zaostatku od dva breaka, rezultatom 5:2. Ipak, uspijeva se probuditi na vrijeme i dobiti čak pet uzastopnih gemova.

Drugi je set bio nešto drugačiji. U trećem gemu hrvatska je tenisačica spasila dvije break prilike, da bi u sljedećem iskoristila svoju prvu. Do kraja meča uspjela je još jednom oduzeti servis protivnici, dok je svoj uspijevala sačuvati.

U drugom, posljednjem kolu kvalifikacija čeka ju meč s još jednom Amerikankom Bernardom Perom protiv koje do sada nije igrala.

Cincinnati, kvalifikacije:
Petra Martić - Lauren Davis 7:5, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!