Nogomet

VIDEO: Santini nastavio niz, donio Anderlechtu pobjedu i kod Charleroija

Branimir Korać • nedjelja, 12.08.2018.
VIDEO: Santini nastavio niz, donio Anderlechtu pobjedu i kod Charleroija

Anderlecht i Ivan Santini nastavljaju sjajan niz. Treće kolo, treća pobjeda i ukupno sedmi Santinijev prvenstveni gol ove sezone. Ovaj put nije bio hat-trick, ali je bio pogodak za pobjedu protiv Charleroija...

Ivan Santini u prva dva kola vezao je hat-trickove, na gostovanju kod Charleroija nije zabio tri gola, ali je svejedno bio strijelac i to pogotka za konačnih 2:1.

Bilo je to neugodno gostovanje za Anderlecht, domaćin je vrlo nepredvidljiv i čvrst na svom travnjaku, no klub iz belgijske prijestolnice ipak je odnio sva tri boda.

Ovaj put u sastavu zbog ozljede nije bilo Antonija Milića, a Santini je prema običaju zauzeo svoje mjesto u početnoj postavi i odradio još jednu dobu utakmicu.

Domaćin je poveo u završnici prvog poluvremena pogotkom iranskog reprezentativca Kaveha Rezaeija, ali u posljednjoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela Nany Landry Dimata iz kaznenog udarca poravnava na 1:1.

U drugom dijelu Anderlecht je uspio doći do potpunog preokreta, u 64. minuti Santini je zabio za 2:1 nakon ubačaja Cobbauta i pogreške domaće obrane. Hrvatski internacionalac na gol liniji je ugurao loptu u mrežu.

Anderlecht tako nastavlja utrku s Club Bruggeom kao jedan od dvije stopostotne momčadi ove sezone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!