Nogomet

Ante Miše kratko izdržao u Mostaru, vraća se Baka Slišković

Branimir Korać • ponedjeljak, 13.08.2018.
Ante Miše kratko izdržao u Mostaru, vraća se Baka Slišković
Foto: FaH

Ante Miše nije se dugo zadržao na klupi Zrinjskog iz Mostara. Nakon dva vezana prvenstvena poraza te prije toga ispadanja iz pretkola Lige prvaka, Miše je u dogovoru s klubom napustio klupu...

Blaž Slišković odveo je Zrinjski prošle sezone do titule prvaka BiH, ali nije ostao na klupi i u novoj sezoni. Vrlo brzo situacija se okrenula, Ante Miše koji ga je naslijedio imao je loš start u sezonu i dogovoren je raskid ugovora, a vraća se upravo Slišković.

Zrinjski je već u prvom pretkolu eliminiran iz Lige prvaka, bolja je bila Trnava i već tu se Miše našao pod pritiskom jer se očekivao prolazak pa je čak i trener Spartaka Radoslav Latal stavljao Zrinjski u poziciju favorita.

Nakon toga uz dosta muke eliminirao je u drugom pretkolu Vallettu da bi u prvom susretu trećeg pretkola izgubio u gostima kod Ludogoreca s 1:0.

Ono što je čelnike kluba posebno zaboljelo bila su dva prvenstvena poraza. Prvo od Željezničara u Sarajevu s 2:0, a zatim potpuno neočekivano 1:0 u Zenici protiv Čelika.

Nakon što je dogovoren raskid s Mišeom, vrlo brzo postignut je dogovor sa Sliškovićem koji će voditi Zrinjski već u uzvratu protiv Ludogoreca u četvrtak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!