Nogomet

Dalić o Mandžukiću: "Razumijem i apsolutno poštujem njegovu odluku"

hns.family • utorak, 14.08.2018.
Dalić o Mandžukiću: "Razumijem i apsolutno poštujem njegovu odluku"
Foto: FaH

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić zahvalio je Mariju Mandžukiću na doprinosu hrvatskoj reprezentaciji od koje se oprostio nakon 89 nastupa i 33 pogotka...

Izbornik Zlatko Dalić osvrnuo se na oproštaj Marija Mandžukića od reprezentativnog dresa, ističući kako njegovu poruku apsolutno poštuje.

"Kada me Mario nazvao i obavijestio o svojoj odluci, naravno da mi je bilo žao što neće nastaviti igrati za reprezentaciju, no razumijem i apsolutno poštujem njegovu odluku. Oprostio se u velikom stilu, s tri gola u eliminacijskoj fazi Svjetskog prvenstva i tom srebrnom medaljom kao vrhuncem karijere."

"Hvala Mandži na svemu što je dao za reprezentaciju, iza njega je iznimna reprezentativna karijera. Vrhunski smo surađivali ovih deset mjeseci od kada sam izbornik i hvala mu na tomu. Sjajan je profesionalac i igrač, ne moram posebno ni govoriti koliki je obol dao našem uspjehu u Rusiji. Ne sumnjam da će s Ćorlukom ostati najvatreniji navijač Hrvatske, a želim mu svako dobro, puno uspjeha i zdravlja u nastavku klupske karijere", dodao je izbornik Dalić.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!