Košarka

George o ostanku u Thunderu: "Nisam želio gubiti vrijeme, a Lakersi su bili jako ljuti"

Petar Jenjić • četvrtak, 23.08.2018.
George o ostanku u Thunderu: "Nisam želio gubiti vrijeme, a Lakersi su bili jako ljuti"
Foto: EPA

Paul George ističe kako su Los Angeles Lakersi bili jako ljuti što nisu imali priliku pregovarati s njim nakon što se odlučio za ostanak u Oklahomi...

Gotovo dva mjeseca nakon što je odbio sastanke s drugim momčadima i odlučio ostati u Oklahoma City Thunderu, Paul George kazao je kako su Lakersi bili jako ljuti što nisu imali priliku doći do njegovih usluga i prelaska u Los Angeles.

"Bili su jako ljuti na mene. Nisam se sastao s Magic Johnsonom, što razumijem, ali u tom trenutku znao sam da želim još jednom pokušati s Oklahomom. Nisam želio odugovlačiti i trošiti ljudima vrijeme", ističe George za podcast Short Story Long.

Nakon što je bio razmijenjen u Oklahomu iz Indiana Pacersa, očekivalo se kako se neće dugo zadržati u Thunderu, ali nedugo nakon otvaranja free agencyja postigao je dogovor s momčadi.

"Kada je počeo free agency, nisam želio gubiti vrijeme. Želio sam drugu šansu, dao sam im godinu dana. Igrali smo dobro protiv najboljih momčadi i želio sam im dati pravu priliku", dodao je George.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!