Nogomet

Dalić: "Luka je zaslužio sva pojedinačna priznanja koja je do sada dobio i koja će do kraja godine dobiti"

Branimir Korać, hns.family • četvrtak, 30.08.2018.
Dalić: "Luka je zaslužio sva pojedinačna priznanja koja je do sada dobio i koja će do kraja godine dobiti"
Foto: EPA

Luka Modrić najbolji je igrač u Europi. Nevjerojatno priznanje za kapetana hrvatske reprezentacije koji je u završnom Uefinom izboru bio bolji od Cristiana Ronalda i Mohameda Salaha...

Kapetan hrvatske reprezentacije i veznjak Real Madrida, Luka Modrić, dobio je nagradu za nogometaša godine u Europi u izboru Uefe. Iznimno priznanje Modriću komentirao je i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić.

"Rekao sam već i prije, prema svemu što je pokazao u protekloj sezoni i prema doprinosu koji je dao svojim ekipama, Hrvatskoj i Realu, na putu do povijesnih ostvarenja, Luka je zaslužio sva pojedinačna priznanja koja je do sada dobio, i koja će još, vjerujem, dobiti do kraja godine", izjavio je izbornik Dalić i dodao:

"Luka čini svakog suigrača i svaku momčad boljom, a znanjem, vještinom i inteligencijom čini razliku na terenu. Nevjerojatan je uspjeh za jednog Hrvata osvojiti ovakvo priznanje, i iako znam da su njemu najdraži momčadski uspjesi, ova individualna nagrada veliko je priznanje njegovoj cijeloj karijeri, radu i trudu koji je uložio da bi mu danas cijeli nogometni svijet rekao - čestitamo, ti si najbolji nogometaš svijeta u prošloj godini. On to zaista jest, na ponos prvenstveno njemu, a onda i svima nama koji smo imali i imamo privilegiju raditi s njim. Čestitam od srca!"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!