Nogomet

VIDEO: Krasan gol Bistrovića u pobjedi CSKA, zabijali i Bušić, Oremuš, Barišić

Branimir Korać • nedjelja, 02.09.2018.
VIDEO: Krasan gol Bistrovića u pobjedi CSKA, zabijali i Bušić, Oremuš, Barišić
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski nogometaši ove subote bili su aktivni na europskim terenima i svojim golovima pomagali momčadima da dođu do pobjede...

U trećem kolu albanskog prvenstva Flamurtari je gostovao kod posljednjeplasiranog Luftetarija i svladao ga s 1:0. Domaćin tako ostaje na dnu ljestvice kao jedina momčad bez ijednog boda dok Flamurtari drži drugo mjesto sa sedam bodova, jednako kao i vodeći Skenderbeu. Jedini pogodak za Flamurtari u ovom susretu postigao je kapetan i bivši igrač Hajduka Tomislav Bušić.

Šesto kolo na rasporedu je u Rusiji gdje je CSKA stigao do druge ovosezonske pobjede. Na svom stadionu pregazio je Ural s 4:0, a još jednu vrlo dobru utakmicu odigrao je Kristijan Bistrović. On je u 89. minuti krasnim udarcem izvana pod gredu postavio konačnih 4:0 nakon pogreške Boumala koji mu je dodao loptu. Osim njega tri pogotka zabio je Fedor Čalov. I Bistrović i Nikola Vlašić odigrali su cijelu utakmicu.

Hapoel Raanana svladao je u drugom kolu izraelskog prvenstva Shmonu s 2:1 i tako stigao do prve ovosezonske pobjede. S druge strane Shmona ostaje na jednom bodu. Vodstvo Hapoelu donio je već u 13. minuti Mirko Oremuš da bi do odmora gosti poravnali preko Abua Abaida. Gosti su u 52. minuti ostali bez isključenog Hagaija Goldenberga te je u 90. minuti Nemanja Nikolić osigurao pobjedu domaćinu.

Prvenstvo BiH odmaknulo je već do osmog kola, a Zrinjski se trgnuo nakon dolaska Blaža Sliškovića. U ovom kolu stigao je do pobjede u gostima kod Krupe 2:1 što mu je treća pobjeda u nizu i skok na drugo mjesto. Domaćin je vodio na odmoru golom Lazara Nikolića, ali prvo je Hrvoje Barišić u 42. minuti poravnao na 1:1, a onda je Ognjen Todorović zabio za pobjedu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!