Tenis

Ivan Dodig i Marcel Granollers zaustavljeni u osmini finala US Opena

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 03.09.2018.
Ivan Dodig i Marcel Granollers zaustavljeni u osmini finala US Opena
Foto: EPA

Peti nositelji u konkurenciji muških parova, Juan Sebastian Cabal i Robert Farah, zaustavili su u osmini finala Ivana Dodiga i Marcela Granollersa...

Nastup u New Yorku bio je prvi zajednički za Ivana Dodiga i Marcela Granollersa još od kraja prošle sezone. U prva dva kola upisali su očekivane pobjede protiv protivnika koji su ipak niže kategorije, ali već u osmini finala protiv petih nositelja ipak su upisali poraz.

Juan Sebastian Cabal i Robert Farah bili su ipak prejaki te su slavili u tri seta iako je meč mogao otići i na drugu stranu. U trećem setu Dodig i Granollers dobro su krenuli, imali break prilike u prva dva servis gema protivnika, ali nisu ih iskoristili te su kod 4:3 izgubili servis i upisali poraz.

U prvom setu Cabal i Farah bili su dosta bolji te su breakom na početku i kraju seta došli do visoke prednosti i sa 6:2 uzeli set. Drugi set zamjena uloga, vrlo sličan rasplet, ali samo tu su Dodig i Granollers bili ti koji su igrali bolje i došli do dva breaka.

Treći set ipak je otišao na stranu Cabala i Faraha koji prolaze u četvrtfinale gdje će igrati protiv Bopanne i Rogera Vasselina ili Chardyja i Martina.

US Open, osmina finala:
Juan Sebastian Cabal/Robert Farah (Kolumbija/Kolumbija, 5) - Ivan Dodig/Marcel Granollers (Hrvatska/Španjolska, 11) 6:2, 2:6, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!