Nogomet

Danci otputovali za Bratislavu, s klupe će ih voditi John Jensen

Branimir Korać • utorak, 04.09.2018.
Danci otputovali za Bratislavu, s klupe će ih voditi John Jensen
Foto: EPA

Danski nogometni savez i reprezentativci nisu niti blizu bilo kakvom dogovoru, pa čak niti kompromisu i zasad nepoznata momčad zaputila se na prijateljski susret protiv Slovačke...

Ako je i postojala ikakva nada da bi Danski nogometni savez i igrači mogli postići dogovor, ona je nestala i vrlo je vjerojatno da će Danska protiv Slovačke i Walesa igrati s amaterima u postavi.

Iz Saveza su jasno poručili: "Nećemo pregovarati ovako kratko uoči reprezentativnih utakmica. To se dogodilo 2015. godine i postignut je povijesno loš dogovor čije posljedice i sada osjećamo."

Prema Bratislavi se reprezentacija već zaputila, točnije skupina igrača koji nisu mogli niti zamisliti da će ikada obući reprezentativni dres, a vodit će ih nekadašnji reprezentativac John Jensen.

Naime kada su igrači odlučili da neće bez postignutog dogovora nastupiti, izbornik Age Hereide također se povukao i dok ne bude imao igrače na raspolaganju, neće voditi reprezentaciju.

Protiv Slovačke će Danci odigrati definitivno s amaterskom momčadi, a koji su se igrači zaputili za Bratislavu, u Savezu nisu htjeli otkriti već će sastav reprezentacije objaviti na dan utakmice koja će biti odigrana u Trnavi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!