Tenis

Jim Courier izabrao igrače za Hrvatsku, John Isner ne dolazi u Zadar

Mihaela Bradovski • utorak, 04.09.2018.
Jim Courier izabrao igrače za Hrvatsku, John Isner ne dolazi u Zadar
Foto: EPA

Izbornik američke Davis Cup reprezentacije Jim Courier objavio je popis igrača na koje računa u polufinalu Davis Cupa protiv Hrvatske. Na popisu nema prvog američkog reketa Johna Isnera...

Nakon što je Željko Krajan objavio imena igrača s kojima ulazi u polufinalni dvoboj Davis Cupa protiv SAD-a, popis je objavio i američki mu kolega Jim Courier. I dok je Krajan pozvao ono najbolje što u ovom trenutku može pozvati, Jim Courier ne može računati na Johna Isnera.

Isner je ušao u četvrtfinale US Opena gdje će igrati protiv Juana Martina Del Potra, a meč protiv Hrvatske propustit će zbog obiteljskih obaveza.

Bez obzira što nema Isnera, Courier može računati na prilično respektabilnu momčad koja se nikako ne smije podcijeniti. Čak četvorica igrača konkuriraju za nastup u singlu i to Jack Sock, Steve Johnson, Sam Querrey, Frances Tiafoe dok je tu i specijalist za parove Mike Bryan.

Podsjećamo, Hrvatsku će predstavljati u singlu Marin Čilić i Borna Ćorić dok su u parovima u konkurenciji Ivan Dodig, Franko Škugor i povratnik Mate Pavić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!