Ostali sportovi

Hrgović: "Spreman sam na sve. Koga god dovedu, ne bojim se nikoga i ne respektiram nikoga"

Petar Jenjić • nedjelja, 09.09.2018.
Hrgović: "Spreman sam na sve. Koga god dovedu, ne bojim se nikoga i ne respektiram nikoga"
Foto: FaH

Filip Hrgović u intervjuu poslije borbe kazao je kako sljedeći protivnik nije važan jer će on biti spreman na sve...

Amir Mansour nije imao šanse protiv Filipa Hrgovića koji je osvojio WBC pojas nokautom u trećoj rundi. Borba hrvatskog boksača za velike titule tek slijedi.

"Ovo je dobar pojas za početak, no ne znači mi on toliko, želim one prave, sve svjetske pojase. Znači mi puna Arena, u mom gradu u kojem sam rođen. To me ispunilo emocijama, to je najbitnije."

Iako nije puno boravio u ringu, mogao se vidjeti Hrgovićev jako dobar rad nogu.

"Radim s Igorom Čordašem, popravio rad nogu. Boksa se nogama i glavom i još nečim, međutim neću biti prost. To mi dođe prirodno kad je protivnik opasan."

Pozdravio je Hrgović nakon toga obitelj i djevojku ističući kako su svi pod stresom bili posljednjih tjedana. Za kraj se osvrnuo kako se ne boji nikoga i da bi se volio boriti na Maksimiru ili Poljudu.

"Sva imena koja postoje u svijetu, što se mene tiče spreman sam na sve. Koga god dovedu, ne bojim se nikoga i ne respektiram nikoga. Poljud i Maksimir, to je moja želja, boriti se za svjetsku titulu, gdje god bude, bit će spektakl i bit ću sretan ako iduća borba biti u Hrvatskoj", zaključio je za RTL.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!