Nogomet

VIDEO: Osma minuta sudačke nadoknade odlučila pobjednika, Club Brugge do nova tri boda

Petar Jenjić • petak, 14.09.2018.
VIDEO: Osma minuta sudačke nadoknade odlučila pobjednika, Club Brugge do nova tri boda
Foto: EPA

Nogometaši Club Bruggea stigli su do šeste prvenstvene pobjede ove sezone. Na domaćem terenu, pogotkom u 98. minuti, momčad Ivana Leke svladala je Lokeren s 2:1...

Bez poraza i nakon sedmog kola ostao je Club Brugge koji je kod kuće stigao do pobjede protiv Lokerena, dosta teže nego se to možda moglo i očekivati.

Vodili su gosti nakon prvih 45 minuta igre, ali prednost nisu uspjeli sačuvati. Do nova tri boda, šesta ove sezone, domaćin je uspio doći u osmoj minuti sudačke nadoknade rezultatom 2:1.

Poveli su gosti u osmoj minuti kada je Jose Cevallos ubacio u kazneni prostor, prema potpuno neometanom Đorđu Jovanoviću koji iz blizine nije imao težak posao matirati Karla Leticu.

Nakon nešto više od sat vremena igre Club Brugge je izjednačio, ubacio je iz kornera Ruud Vormer, a loptu u gol glavom skrenuo Benoit Poulain.

Rezultat se nije mijenjao sve do sudačke nadoknade, točnije do njene šeste minute kada je domaćin dobio kazneni udarac, a siguran izvođač bio je Jelle Vossen.

Letica je branio svih 90 minuta za domaćina, dok je utakmicu s klupe odgledao Matej Mitrović. S druge strane, Jakov Filipović odigrao je cijelu utakmicu.

Jupiler League, 7. kolo:
Club Brugge - Lokeren 2:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!