Tenis

Tijesan poraz Galovića na startu Challengera u Bielli

Petar Jenjić • ponedjeljak, 17.09.2018.
Tijesan poraz Galovića na startu Challengera u Bielli
Foto: FaH

Hrvatski tenisač Viktor Galović nije se uspio plasirati u drugo kolo Challengera koji se igra u talijanskoj Bielli, bolji je od njega u tri seta bio Enrico Dalla Valle...

Novi teniski tjedan nije dobro počeo za Viktora Galovića koji je odmah na startu Challengera u talijanskoj Bielli upisao poraz te se oprostio od turnira.

Bolji je od hrvatskog tenisača bio domaći predstavnik Enrico Dalla Valle koji je slavio sa 6:2, 6:4, 6:4 nakon dva sata i 11 minuta igre. Bio je to njihov drugi međusobni dvoboj i prva pobjeda Talijana.

Prvi je set u potpunosti pripao Dalla Valleu koji je dopustio tek jednu break loptu u cijelom setu. Dva je puta oduzeo servis Galoviću i rutinski slavio.

Tijekom drugog seta vidjeli smo po jedan break sa svake strane, a pri rezultatu 5:4 Galović ponovno oduzima servis protivniku i dolazi do poravnanja.

Sedmi gem odlučujućeg, trećeg seta bio je koban za hrvatskog tenisača koji se našao u zaostatku od breaka. Pri servisu za meč Dalla Valle je spasio tri break lopte te iskoristio ukupno treću meč loptu.

Challenger Biella, 1. kolo:
Enrico Dalla Valle - Viktor Galović 6:2, 4:6, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!