Nogomet

Simeone: "Griezmann raste iz utakmice u utakmicu. On je odlučujući faktor"

Jan Šneler • srijeda, 19.09.2018.
Simeone: "Griezmann raste iz utakmice u utakmicu. On je odlučujući faktor"
Foto: EPA

Nakon preokreta protiv Monaca i pobjede u prvom kolu Lige prvaka, trener Atletico Madrida Diego Simeone nije skrivao koliko je zadovoljan epilogom...

U prvom kolu Lige prvaka, Atletico Madrid slavio je na gostovanju kod Monaca i na taj način odlično otvorio ovosezonsko europsko natjecanje. Iako su domaći vodili s 1:0 nakon svega 18 minuta igre, Atletico se uspio vratiti pogocima Diega Coste i Josea Gimeneza.

Iako nije bio strijelac, najbolji igrač Atletica bio je Antoine Griezmann koji je sjajno asistirao, kreirao igru i bio pravi pokretač svih napada gostujućeg sastava. Jasno, to nije promaklo niti Diegu Simeoneu koji ga je propisno nahvalio.

"Griezmann raste iz utakmice u utakmicu. Prvo smo se vratili u susretu protiv Eibara, a danas nakon zaostatka, ponovno je bio najbolji u ključnim trenucima. On je odlučujući faktor. Kombinacija njega i Coste je sjajna. Imali su odličnu utakmicu", prenosi Goal.com izjavu Argentinca nakon susreta.

U posljednje vrijeme u javnost je izašla priča kako je Francuz nezadovoljan jer nije među trojicom nominiranih za Zlatnu loptu. Griezmann nije samo privatno izražavao nezadovoljstvo, već je to i u više navrata javno rekao. Ipak, čini se da u Atleticu nemaju dvojbe kada je riječ o ponajboljem na svijetu.

"Vjerujemo da je u Top 3 igrača na svijetu i on to stalno pokazuje. On je najbolji igrač u momčadi i pomaže nam jako puno. Antoine nam je jako važan, svjetska klasa i njegove riječi nisu bile pretjerane", rekao je njegov suigrač Rodrigo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!