Nogomet

Modrić: "Nisam opsjednut Zlatnom loptom, ali lijepo je čuti ovacije s tribina"

Branimir Korać • četvrtak, 20.09.2018.
Modrić: "Nisam opsjednut Zlatnom loptom, ali lijepo je čuti ovacije s tribina"
Foto: FaH

Luka Modrić odigrao je jako dobru utakmicu protiv Rome, upisao vrhunsku asistenciju i pokazao je zašto je glavni kandidat za osvajanje i preostalih ovosezonskih nagrada...

Iz utakmice u utakmicu Luka Modrić igra sve bolje i hvata pravu formu. Nastup protiv Rome bio mu je najbolji ovosezonski, dobio je i najveću minutažu s 85 odigranih minuta te upisao krasnu asistenciju.

"Igrali smo kao momčad i od početka smo bili pravi, kreirali smo puno prilika i mislim da smo mogli postići još pogodaka. Bio je to kompletan nastup s naše strane. Osjećam se sve bolje, bilo je za očekivati nakon Svjetskog prvenstva da ću fizički i mentalno biti umoran, ali sa svakim danom osjećam se sve bolje i nadam se da ću se vratiti u kontinuitetu nastupima od prošle sezone", ističe Modrić.

Na izlasku s travnjaka Modrić je dobio ovacije punih tribina Santiago Bernabeua, navijači su se jasno odredili kome treba ići Zlatna lopta.

"Jako sam sretan što mogu čuti da navijači zazivaju Zlatnu loptu te za sve pohvale suigrača i navijača.Naravno, volio bih osvojiti Zlatnu loptu, ali nisam opsjednut s tim i ne razmišljam o tome svaki dan. Odlično je ako dođu individualne nagrade, ali ništa se ne mijenja kod mene niti ako ne dođu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!