Nogomet

Szczesny: "Nije bilo lako s igračem manje, ali Mario Mandžukić pokrio je jako velik prostor"

Branimir Korać • četvrtak, 20.09.2018.
Szczesny: "Nije bilo lako s igračem manje, ali Mario Mandžukić pokrio je jako velik prostor"
Foto: EPA

I s igračem manje Juventus je stigao do pobjede u Valenciji koju je svladao s 2:0, ali i ostao bez Cristiana Ronalda. I nakon ovog susreta Mario Mandžukić zaradio je pohvale suigrače...

Dvoboj u Valenciji obilježilo je isključenje Cristiana Ronalda koji je nasjeo na provokaciju Murilla i nakon pola sata igre u suzama napustio travnjak. Iako tvrdi kako nije napravio apsolutno ništa i da mu nije jasno zašto je isključen, UEFA neće imati milosti i pauzirat će barem jednu utakmicu.

"Pokazali smo da smo sjajna momčad bez obzira na to što se dogodilo s Ronaldom. Bio sam daleko od mjesta gdje se sve dogodilo, ali čini mi se da je to bio normalan duel. Murillo je stavio ruke na njega, a Cristiano se oslobađao. Jasno da je bio ljut, ali ne smijemo padati na provokacije", poručio je Leonardo Bonucci.

Mario Mandžukić neumorno je radio u ovom susretu i zaradio pohvalu poljskog vratara Wojciecha Szczesnyja.

"Bila je teška utakmica, ali ostali smo kompaktni i organizirani. Nije bilo jednostavno nakon što smo ostali s igračem manje, ali napravili smo sjajan posao.Krila su bila sjajna, a Mario Mandžukić pokrio je jako velik prostor. Bila je to reakcija prvaka", tvrdi Szczesny.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!