Tenis

Tomljanović nakon dva i pol sata u polufinalu Seoula, Hsieh i Bertens upisale pobjede

Jan Šneler • petak, 21.09.2018.
Tomljanović nakon dva i pol sata u polufinalu Seoula, Hsieh i Bertens upisale pobjede
Foto: EPA

Poznati su svi parovi polufinala WTA turnira u korejskom glavnom gradu Seoulu, a u igri je još uvijek najveća favoritkinja Kiki Bertens...

Nije bilo velikih iznenađenja u današnjim četvrtfinalnim ogledima WTA turnira u Seoulu. Favoritkinje su većinom potvrdile svoj status i sigurno izborile plasman u polufinale turnira.

Ajla Tomljanović se malo mučila protiv Mandy Minelle te je nakon gotovo dva i pol sata meča uspjela doći do pobjede. Prvi set pripao je australskoj tenisačici s 2:6, dok je Minella izjednačila sa 6:4. Igrao se posljednji, treći set i gotovo svaki gem bio je break. U toj konfuziji i nemogućnosti da se zadrži servis prisebnija je bila Tomljanović koja je slavila s 5:7.

Kao što smo već spomenuli, favoritkinja turnira i druga nositeljica Kiki Bertens bila je vrlo sigurna protiv Evgenija Rodine. Ruskinja je uspjela povesti nakon prvog seta, no onda Bertens dodaje gas više i s 3:6 i 0:6 rješava pitanje pobjednice. Jednako sigurna bila je i Su-Wei Hsieh koja je svladala Ekaterinu Alexandrovu.

Alexandrova je ujutro izbacila u osmini finala prvu nositeljicu Juliju Ostapenko i moguće da je potpuno ostala bez snage u drugom meču u danu. Hsieh je to riješila rutinski dajući Ruskinji samo jedan gem.

WTA Seoul, četvrtfinale:
Evgenija Rodina (Rusija) - Kiki Bertens (Nizozemska, 2) 6:3 3:6 0:6
Mandy Minella (Luksemburg) - Ajla Tomljanović (Australija) 2:6 6:4 5:7
Irina-Camelia Begu (Rumunjska, 7) - Maria Sakkari (Grčka, 3) 3:6 6:4 4:6
Ekaterina Alexandrova(Rusija) - Su-Wei Hsieh (Tajvan, 6) 0:6 1:6

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!