Košarka

Bogdanović: "Većinu ljeta provedem s reprezentacijom, to je ono što volim"

Petar Jenjić • četvrtak, 27.09.2018.
Bogdanović: "Većinu ljeta provedem s reprezentacijom, to je ono što volim"
Foto: EPA

Momčadi Indiana Pacersa priključio se Bojan Bogdanović koji je kazao kako je njegovo svako ljeto uvijek isto, ali da radi ono što voli i čime se ponosi...

Bojan Bogdanović nakon reprezentativnih obaveza stigao je u trening kamp Indiana Pacersa koji se pripremaju za novu sezonu.

"Malo sam umoran, ali spreman za na sve što mi kažu, spreman sam na trening. Svako ljeto uvijek je isto za mene. Većinu ljeta provedem s reprezentacijom, to je ono što volim i čime se ponosim", kaže Bogdanović, a prenosi Indystar.com

Tijekom kvalifikacijskih utakmica hrvatski je košarkaš imao problema s ozljedama na obje noge, ali ipak bez težih posljedica.

"Stigao je i odradio oba jučerašnja treninga, osjećao se u redu. Osjećamo, mislim kako je igrao jako puno i ne treba prolaziti kroz sve ovo. Možemo dati Dougu" (McDermottu) "nešto više prostora sada", kaže trener Nate McMillan.

"Mislio sam da mi je tada puklo koljeno. Kada sam sjeo na klupu osjećao sam gležanj, a sada imam malih problema s mišićima lista", dodao je Bogdanović.

Dodajmo kako je prošle sezone hrvatski košarkaš odradio svoju najbolju NBA sezonu. U 80 utakmica regularne sezone bilježio je 14.3 poena uz 47.4% šuta iz igre i 40.2% za tricu. Najbolju utakmicu odigrao je u doigravanju kada je Cleveland Cavaliersima ubacio 30 koševa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani27.09.2018. u 18:47
    Zlobnici bi rekli, ako već nisu za ozbiljnu košarku, dobri su za pojist, popit i zapivat
    Bogomdani