Košarka

VIDEO: Dončić među najboljima u visokoj pobjedi Dallasa, Timberwolvesi svladali Warriorse

Petar Jenjić • nedjelja, 30.09.2018.
VIDEO: Dončić među najboljima u visokoj pobjedi Dallasa, Timberwolvesi svladali Warriorse
Foto: EPA

Odigrane su nove četiri predsezonske utakmice u NBA ligi. Svoj debi imao je Luka Dončić koji je bio jedan od istaknutijih igrača Dallas u pobjedi protiv Beijing Ducksa. Aktualni prvaci Golden State Warriorsi poraženi su na domaćem terenu od Minnesota Timberwolvesa...

Prvu predsezonsku utakmicu odigrali su Toronto Raptorsi koji su na domaćem terenu bili bolji od Portland Trail Blazersa. Raptorsi su slavili 122:104, a utakmicu su prelomili u trećoj četvrtini kada su preuzeli prednost i do kraja ju nisu ispuštali.

U dresu Toronta prvu je utakmicu odigrao Kawhi Leonard koji je ubacio 12 poena. Raptorse je do pobjede predvodio Jonas Valančiunas sa 17 koševa i sedam skokova, Kyle Lowry dodao je 15 poena.

Najbolji je u redovima Portlanda bio Meyers Leonard koji je ubacio 14 koševa, Damian Lillard dodao je 12 poena.

Prevelikih problema u prvoj utakmici sezone nisu imali niti Dallas Mavericksi koji su se lako obračunali s Beijing Ducksima, u konačnici su stigli do pobjede s visokih 116:63.

Luka Dončić zaključio je susret sa 16 poena i šest skokova, dok je 16 koševa dodao i Dennis Smith Jr. Najbolji je kod Ducksa bio Justin Hamilton s 29 koševa i 13 skokova.

Aktualni prvaci Golden State Warriorsi porazom na domaćem terenu otvorili su predsezonu. Do pobjede je stigla Minnesota koja je slavila sa 114:110. U posljednje tri minute Warriorsi nisu ubacili nijedan poen, a Timberwolvesi su ubačajima Tyusa Jonesa i Gorguija Denga stigli do slavlja.

Jeff Teague sa 17 koševa i Derrick Rose sa 16 poena bili su najbolji u redovima pobjedničke momčadi. Kod Warriorsa je Steph Curry ubacio 21 poen, a Klay Thompson 17 koševa.

Nešto slično kao i Dallas Mavericksi lagan posao imala je Utah Jazz koja je igrala protiv australskih Perth Wildcatsa te u konačnici stigla do pobjede s visokih 130:72.

Najbolji su u pobjedničkim redovima bili Grayson Allen s 19 koševa i Alex Burks s 18 poena i pet skokova. Bryce Cotton s 14 poena i pet skokova predvodio je Perth.

NBA predsezona:
Toronto Raptors - Portland Trail Blazers 122:104
Dallas Mavericks - Beijing Ducks 116:63
Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves 110:114
Utah Jazz - Perth Wildcats 130:72

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!