Košarka

Izvrsni Fran Pilepić predvodio Lietkabelis do pobjede

Petar Jenjić • nedjelja, 30.09.2018.
Izvrsni Fran Pilepić predvodio Lietkabelis do pobjede
Foto: FaH

U trećoj utakmici ove sezone u litavskom prvenstvu Lietkabelis je stigao do druge pobjede, a najbolji je u pobjedničkim redovima bio Fran Pilepić...

Lietkabelis je danas odigrao treću prvenstvenu utakmicu ove sezone, a po drugi puta bio je uspješan te je susret zaključio pobjedom. Slavio je protiv Neptunasa rezultatom 89:76 i tako mu nanio prvi poraz u sezoni.

Većim dijelom utakmice gostujuća je momčad bila bolja, a na poluvremenu je imala devet koševa viška (42:33). Nastavak susreta donio je još bolju igru Lietkabelisa, a kako je utakmica odmicala, bilo je jasno da će doći do pobjede. Sedam i pol minuta prije kraja još je imao 17 koševa viška (76:59), a u ostatku susreta Neptunas je uspio tek malo ublažiti poraz.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Fran Pilepić koji je susret zaključio s 19 poena uz stopostotan šut iz igre (2/2 za dva, 4/4 za tricu, slobodna bacanja 3/5), tri skoka i dvije asistencije za nešto više od 19 minuta na terenu. Dominik Mavra za 15 minuta dodao je tri koša (1/2 za dva, 0/1 za tricu, slobodna bacanja 1/2) i sedam asistencija.

Tomas Delininkaitis s 19 koševa bio je najbolji kod Neptunasa, Simas Galdikas dodao je 13 poena.

LKL:
Neptunas - Lietkabelis 76:89

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!