Nogomet

Modrić: "Real nije u krizi", Vlašić: "Najveća utakmica u mojoj karijeri"

Branimir Korać • srijeda, 03.10.2018.
Modrić: "Real nije u krizi", Vlašić: "Najveća utakmica u mojoj karijeri"
Foto: EPA

Iznenađenje u drugom kolu Lige prvaka priredio je moskovski CSKA koji je na svom travnjaku svladao Real iz Madrida. Čovjek odluke bio je Nikola Vlašić...

Nikola Vlašić povukao je najbolji potez u karijeri kada je otišao na posudbu u CSKA iz Evertona. U Evertonu se nije mogao probiti do prvih 11 i neke značajnije minutaže, otišao je u CSKA gdje je preuzeo ključeve momčadi i igra u Ligi prvaka. I to igra sjajno.

"Žale li u Evertonu što su me pustili na posudbu? Ne znam, nisam se uspio nametnuti i otišao sam u CSKA te sam jako sretan što sam ovdje i igram u velikim utakmicama. Ovo mi je vjerojatno najveća utakmica u dosadašnjem dijelu karijere", rekao je Vlašić nakon što je srušio Real.

Madriđanima je zabio već na samom startu utakmice, iskoristio je loše dodavanje Tonija Kroosa, došao do lopte i poslao je u mrežu. Bio je to jedini pogodak na susretu.

"Znali smo da je Real Madrid jedna od najboljih momčadi na svijetu, ali vjerovali smo da ga možemo pobijediti te smo potpuno zasluženo slavili", dodaje Vlašić.

I dok su u Moskvi oduševljeni, u Madridu vlada nevjerica. Očekivali su se bodovi na ovom gostovanju, Julen Lopetegui bio je toliko samouvjeren da je kalkulirao sa sastavom, nije poveo Sergija Ramosa i Garetha Balea, Luku Modrića ostavio je na klupi i sve to skupo platio.

Ovo je treća utakmica u nizu u kojoj Real ne zna za pobjedu i drugi poraz u tom razdoblju, no Luka Modrić ne vidi razlog za uzbunu.

"Real nije u krizi, ali nismo odigrali kao što smo trebali. Nema nikakve sumnje da ćemo se vratiti na pobjedničke staze. CSKA je pokazao da je vrlo organizirana momčad s dobrim igračima, iskoristili su svoju priliku, mi svoju nismo", rekao je Modrić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10803.10.2018. u 12:23
    Nikola, nebo je granica, repka te treba ;-)
    narada108