Košarka

Hezonja: "Ne smijem si dopustiti ni dvije izgubljene lopte, pet je užasno"

Branimir Korać • srijeda, 03.10.2018.
Hezonja: "Ne smijem si dopustiti ni dvije izgubljene lopte, pet je užasno"
Foto: EPA

Mario Hezonja odigrao je prvu utakmicu u dresu New York Knicksa, a nakon nje bio je dosta kritički raspoložen prema nastupu, posebno ga brinu izgubljene lopte...

Mario Hezonja u prvom nastupu za New York upisao je osam poena uz šut iz igre 3/6, ali nije bio potpuno zadovoljan svojim nastupom.

"Sve je na meni, moram bolje pronalaziti put do suigrača, ostalo je bilo dobro. Šutevi su ulazili, bio sam agresivan s loptom i rukama. Izgubljene lopte me ljute, sjeo sam s trenerom i prošao kroz to, to me stvarno smeta."

Hezonja je krenuo s klupe, u startnoj petorci bio je Lance Thomas, no to ne znači da će petorka tako izgledati i kada krene sezona.

"To je Davidova odluka, a ja sam sretan što sam u Knicksima. Lance je zaslužio priliku, ovdje je već puno vremena. No ovo je predsezona, pred nama je još puno vremena za formiranje petorke, gdje god me vide, spreman sam."

Hezonja je susret završio s pet izgubljenih lopti i svjestan je kako si to ne može dopuštati.

"Moram igrati jednostavnije i pronalaziti suigrače kada su otvoreni. Ne smijem si dopustiti ni dvije izgubljene lopte, pet je užasno."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!