Tenis

Petra Martić niti u petom meču nije uzela barem set Caroline Wozniacki

Branimir Korać • srijeda, 03.10.2018.
Petra Martić niti u petom meču nije uzela barem set Caroline Wozniacki
Foto: EPA

Petra Martić još jednom je poražena u dvoboju s Dankinjom Caroline Wozniacki i još jednom je ostala barem bez osvojenog seta...

Petra Martić jednostavno nema nikakvo rješenje protiv Caroline Wozniacki. U Pekingu su se sastale peti put u karijeri i Dankinja je i peti put slavila u dva seta.

Za razliku od dosadašnjih mečeva u kojima je pomela Martić s terena, ovaj put meč je bio nešto ravnopravniji, posebno u prvom setu. U dosadašnjim susretima Martić je maksimalno osvajala pet gemova po meču, a ovaj put samo u prvom setu uzela ih je pet.

U tom prvom setu Martić je dva puta imala break prednosti, ali oba puta Wozniacki se ekspresno vratila. Nakon toga Martić je dva puta spašavala 0:40, no u 12. gemu prvog seta ipak je pokleknula i izgubila set sa 7:5.

I u drugi set Petra je dobro krenula te povela s breakom 2:0, imala je tu prednost sve do 3:2 kada dolazi do potpunog pada i Wozniacki s četiri uzastopna gema odlazi do pobjede.

Dankinja je tako izborila prolaz u drugo kolo gdje će igrati protiv Estonke Anett Kontaveit koja je eliminirala Lauru Siegemund.

Peking, drugo kolo:
Caroline Wozniacki (Danska, 2) - Petra Martić (Hrvatska) 7:5, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!