Tenis

Škugor i Inglot propustili meč lopte pa zaključili nastup u Tokiju

Petar Jenjić • srijeda, 03.10.2018.
Škugor i Inglot propustili meč lopte pa zaključili nastup u Tokiju
Foto: FaH

Dominic Inglot i Franko Škugor nisu se uspjeli plasirati u polufinale ATP turnira u Tokiju, s 11:9 u produženom tie-breaku do pobjede su stigli Raven Klaasen i Michael Venus...

Četvrtfinale Tokija nije bilo uspješno za Franka Škugora koji je igrao u paru s Dominicom Inglotom. Nakon velike borbe u tri su seta do pobjede stigli treći nositelji Raven Klaasen i Michael Venus.

Meč je trajao sat i 46 minuta, a britansko-hrvatski par imao je lijepu prednost u produženom tie-breaku, kao i dvije vezane meč lopte, međutim, do pobjede ipak nije došao.

Jedan break odlučio je pobjednika prvog seta, a to su bili Inglot i Škugor. Britansko-hrvatska kombinacija nakon toga je spasila i četiri break lopte, a zatim zaključila set u svoju korist.

Drugi su set bolje otvorili Klaasen i Venus koji su poveli s 3:0, međutim, Inglot i Škugor uzvraćaju na isti način te dolaze do poravnanja. Nešto kasnije spasili su i dvije set lopte pa je set otišao u tie-break. Još pet set loptu spasila je britansko-hrvatska kombinacija koja je 13. igru izgubila sa 9:7.

Produženi tie-break bolje su otvorili Inglot i Škugor koji su gotovo cijelo vrijeme bili u vodstvu. Imali su 8:4, a zatim i 9:7, međutim, meč nisu uspjeli zaključiti. Klaasen i Venus dobili su četiri uzastopna poena te iskoristili ponuđeno.

ATP Tokio, četvrtfinale:
Raven Klaasen/Michael Venus (3) - Dominic Inglot/Franko Škugor 3:6, 7:6 (7), 11:9

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!