Nogomet

Bjelica: "Mogli smo slaviti i uvjerljivije s obzirom na sve šanse koje smo imali"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 04.10.2018.
Bjelica: "Mogli smo slaviti i uvjerljivije s obzirom na sve šanse koje smo imali"
Foto: EPA

Dinamo je odigrao sjajnu utakmicu u Belgiji i potpuno zasluženo upisao pobjedu protiv Anderlechta. Nenad Bjelica nakon susreta mogao je biti itekako zadovoljan nastupom svojih igrača...

Šest bodova u dva kola, Dinamo je na vrhu svoje skupine Europske lige i u sjajnoj poziciji uoči nastavka europske sezone. Modri su u Bruxellesu slavili s 2:0 i zasluženo drže vrh ljestvice.

"U svim smo segmentima bili bolji u ovoj utakmici i zasluženo smo pobijedili. Čestitam svojim momcima na pobjedi i vrijedna tri boda. Mogli smo i uvjerljivije s obzirom na sve šanse koje smo imali. Jedino negativno u ovom susretu je nažalost ozljeda Dilavera i crveni karton koji je nakon dva žuta zaradio Theophile", istaknuo je Nenad Bjelica za Dinamovu stranicu.

Bjelica ističe koliko puno znače pobjede protiv dva europska velikana kao što su Anderlecht i Fenerbahče.

"Generalno mogu biti zadovoljan onime što smo pokazali. Utakmicu smo odigrali bez primljenog gola i bez da je protivnik zapravo stvorio neku izglednu šansu. Mislim da trebamo tako nastaviti. Naravno da nam puno znači dobiti dvije utakmice protiv takva dva protivnika kao što su Fenerbahče i Anderlecht."

Modri su imali veliku podršku s tribina što posebno raduje Dinamovog trenera.

"Bila je lijepa atmosfera i navijači su bili sjajni, stvarno su navijali vrhunski za nas i nadam se da će nas bodriti u velikom broju i u nadolazećim utakmicama."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!