Nogomet

Ademi: "Pokazali smo gard kakav Dinamo treba imati i mogli smo dati još koji gol"

Branimir Korać, gnkdinamo.hr • petak, 05.10.2018.
Ademi: "Pokazali smo gard kakav Dinamo treba imati i mogli smo dati još koji gol"
Foto: EPA

Dinamo je odigrao vrhunsku utakmicu u Bruxellesu protiv Anderlechta te je ostvario i drugu pobjedu u Europskoj ligi čime je prometnut u prvog favorita skupine...

U prvih 11 vratio se Arijan Ademi i odmah odradio vrlo dobar posao, a nakon susreta isticao je kako je Dinamo trebao do još kojeg gola.

"Jako smo sretni zbog pobjede. Ostvarili smo naš cilj i odigrali odličnu utakmicu. Pokazali smo gard kakav Dinamo treba imati i mogli smo dati još koji gol. Imali smo puno prilika, to je fenomenalna statistika koliko smo imali udaraca i pokušaja. Pokazali smo da smo pravi i želimo nastaviti. Hvala navijačima koji su bili uz nas na podršci", rekao je Ademi za Dinamovu stranicu.

Još jednu odličnu utakmicu odigrao je Izet Hajrović koji je uhvatio pravu formu i potvrđuje zašto je okarakteriziran kao veliko pojačanje kada je dolazio.

"Vrijedna pobjeda za nas. Imamo šest bodova u dvije utakmice, dobro je krenulo. Prvi smo i to nam je bio cilj. Sretan sam što sam dao tri gola u dva susreta, a to sam dao zahvaljujući cijeloj ekipi. Hvala im. Nije to samo moj uspjeh nego igramo svi jedan za drugog i to se vidi."

Najbolji nogomet u karijeri igra Amer Gojak koji je ovaj put nagrađen i pogotkom.

"Ma presretni smo. Slušali smo trenera i ispunili njegove zamisli, zato smo ostvarili vrijednu pobjedu. Cijela je ekipa pokazala da je prava, nismo dopustili Anderlechtu da se razigra. Zadovoljni smo s 2:0 i tri boda, ne trebamo se ničega bojati, trebamo ovako nastaviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!