Nogomet

Traži se rješenje za desni bok, Dalić pozvao i Bartoleca

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 08.10.2018.
Traži se rješenje za desni bok, Dalić pozvao i Bartoleca
Foto: FaH

Iako je danas naglasio kako ne odustaje od ideje s Markom Rogom kao pričuvnim rješenjem na desnom beku, Zlatko Dalić ipak je uručio naknadni poziv debitantu kojem je to prirodna pozicija...

Šime Vrsaljko ima problema s koljenom, jučer je nakon dugo vremena odigrao jednu utakmicu, no Zlatko Dalić mora imati konkretno rješenje što kada Vrsaljko ne može.

Isprobavao je Domagoja Vidu, Tina Jedvaja, Marka Roga, no nijedno rješenje nije se pokazalo baš najboljim i izbornik Dalić nastavlja tražiti rješenja. Jedno od njih mogao bi biti Karlo Bartolec.

Desni bočni danskog Nordsjaellanda naknadno je pozvan u reprezentaciju za dvoboje protiv Engleske i Jordana i to mu je prvi poziv u A reprezentaciju.

Bartolec je u Danskoj od 2016. godine, tamo je otišao iz Lokomotive u čijim redovima je boravio jedno vrijeme kao igrač na posudbi iz Dinama.

Poziciju desnog beka pokrivao je u mladim reprezentacijama, a dobri nastupi u Danskoj nisu promaknuli izborniku i njegovom stožeru te će moći pokazati koliko može u ovom društvu.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!