Košarka

VIDEO: Dario Šarić odmarao, Luka Dončić predvodio Maverickse

Branimir Korać • ponedjeljak, 08.10.2018.
VIDEO: Dario Šarić odmarao, Luka Dončić predvodio Maverickse
Foto: EPA

U drugoj utakmici na kineskoj turneji Dallas Mavericksi svladali su Philadelphiju i tako joj uzvratili za poraz od prije nekoliko dana...

Nakon što je prva utakmica odigrana u Šangaju otišla na stranu Philadelphije, Dallas je uzvratio danas u Shenzhenu i slavio u predsezonskom susretu u sklopu kineske turneje sa 115:112. Za razliku od dvoboja odigranog u petak, Dario Šarić ovaj put je pauzirao i nije nastupio zbog lakših problema s leđima.

Još jednom nije igrao niti Dirk Nowitzki koji je ponovno cijeli susret proveo na klupi, ali još uvijek nije spreman za nastup nakon operacije nožnog zgloba.

Inače susret je protekao u izjednačenoj igri i odluka o pobjedniku pala je u samoj završnici. 13 sekundi prije kraja Daryl Macon pogodio je jedno slobodno bacanje za plus dva Dallasa, zatim je Jalen Brunson ukrao loptu Sixersima, dodao još jedno slobodno bacanje i Mavericksi su upisali pobjedu.

U ujednačenoj momčadi Dallasa iskočili su Luka Dončić koji je za 26 minuta ubacio 15 poena uz pet asistencija i četiri skoka te JJ Barea s 14 poena.

Kod Sixersa nezaustavljiv je bio Joel Embiid koji je ubacio 29 poena uz sedam skokova, ali i šut za tricu 0/6. Robert Covington dodao je 18 poena, šest skokova i šest ukradenih lopti.

Nakon kratke kineske turneje, obje momčadi vraćaju se u SAD gdje nastavljaju pripreme za skorašnji početak sezone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!