Nogomet

Kramarić: "Hvala navijačima na podršci, a mi se idemo pripremiti za Englesku"

Marjan Kreševac • utorak, 09.10.2018.
Kramarić: "Hvala navijačima na podršci, a mi se idemo pripremiti za Englesku"
Foto: FaH

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je lakši trening protiv Bjelovara i slavila rezultatom 15:1 u sklopu priprema za utakmicu Lige nacija protiv Engleske...

Danas svi igraju nogomet i teško je protiv svih, poznata je floskula brojnih trenera i izbornika koji već a priori traže eventualni alibi za lošu prezentaciju i rezultat svojih nogometaša. Ako je to istina, onda je danas Hrvatska odigrala brilijantno kada je utrpala 15 golova momčadi Bjelovara. Daleko je to bilo od fantazije nogometa, a jako blizu činjenici ogromne razlike u kvaliteti i impresioniranosti koja koči noge kada vam s druge strane stoje Rakitić, Modrić.

Igrač koji se u redovima Hrvatske posebno istaknuo svojom efikasnošću je Andrej Kramarić koji je zabio pet golova. Svjestan je Kramarić da je ovo tek lakši pripremni ogled i da protivnik nije ni blizu ranga Engleske: "Nije uvijek lako zabiti pet pogodaka,naravno, ne možemo uspoređivati Bjelovar i Englesku. U Rijeci će sigurno biti teško i nadam se da ćemo biti na pravoj razini. Mogla bi to biti sjajna utakmica."

U ovakvim ogledima ponekad se igrači znaju malo šlepati i čuvati, ali Kramarić nije takav, on je igrač koji uvijek s ponosom oblači kockasti dres i uvijek daje sve od sebe: "Uvijek mi je zadovoljstvo igrati za reprezentaciju i družiti se s dečkima - nacionalni dres posebna nam je čast i svaki put pokušavam dati sve od sebe, čak i u ovakvim utakmicama. Motiviran sam i trudim se, premda ne može biti uvijek biti ovako lijepih dana."

Susret protiv Engleske igra se u petak 12. listopada na Rujevici. Vatreni imaju priliku isprati gorak okus nakon teškog poraza od Španjolske i ako utakmica u Bjelovaru barem u nečemu može pokazati da će na Rujevici biti drugačije nego u Elcheu onda je to pristup i motivacija igrača.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!