Nogomet

Rakitić: "Bitna je dobra priprema za tešku utakmicu s Englezima, na Španjolsku se nećemo vraćati i nećemo razmišljati o tome"

Marjan Kreševac • utorak, 09.10.2018.
Rakitić: "Bitna je dobra priprema za tešku utakmicu s Englezima, na Španjolsku se nećemo vraćati i nećemo razmišljati o tome"
Foto: FaH

Nakon susreta protiv Bjelovara svoje dojmove o odigranom susretu, a i o onom što je puno važnije, o nadolazećem srazu protiv Engleske u Ligi nacija svoje dojmove pred novinarima iznijeli su Ivan Rakitić i Karlo Letica...

Ivan Rakitić izrazio je svoje zadovoljstvo činjenicom da se reprezentacija ponovno okupila i da su imali prilike družiti se s običnim ljudima, navijačima što će izostati ovog petka jer susret protiv Engleske igrat će se pred praznim tribinama: Drago nam je da smo se opet okupili u reprezentaciji i da možemo opet biti s našim ljudima, što ovog petka protiv Engleske nećemo moći. Bilo je lijepo u Bjelovaru, stvarno ugodno, i svaka čast svima u organizaciji."

Osvrnuo se Rakitić i na troznamenkastu obljetnicu koju slave njihovi današnji domaćini: "Čestitam Bjelovaru 110. rođendan i nadam se novim ovakvim druženjima s navijačima te da će nam susret u petak biti zadnji bez gledatelja." Nadamo se i svi mi.

Rakitić je svjestan da nas čeka težak ogled, ali uz dobru pripremu kako fizičku tako i onu psihičku ništa nije nemoguće tako ni dobar rezultat na Rujevici: " Bitna je dobra priprema za tešku utakmicu s Englezima, na Španjolsku se nećemo vraćati i nećemo razmišljati o tome - u nogometu stalno dolazi nova prilika za dokazivanje."

Njegov kolega iz reprezentacije Karlo Letica spreman je za ogled s Engleskom, ali svjestan činjenice da nastup ne ovisi isključivo o njemu već o izborniku Zlatku Daliću: ""Ja ću biti spreman i za nastup protiv Engleske, ali odluka nije na meni nego na izborniku. U klubu sam zadovoljan, kao i svojim igrama u Ligi prvaka. Dižem se u formi, sretan sam, i nadam se da ću i budućnosti jednako dobro raditi i igrati".

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!