Tenis

Ozljeda zaustavila Petru Martić u četvrtfinalu turnira u Tianjinu

Branimir Korać • petak, 12.10.2018.
Ozljeda zaustavila Petru Martić u četvrtfinalu turnira u Tianjinu
Foto: EPA

Petra Martić nije uspjela proći u polufinale turnira u Tianjinu. U četvrtfinalu igrala je protiv Caroline Garcije, ali zbog ozljede je predala meč početkom drugog seta...

Francuskinja Caroline Garcia, 16. igračica svijeta, igrat će u polufinalu turnira u Tianjinu nakon što joj je Petra Martić predala meč četvrtfinala početkom drugog seta.

Šteta za Petru koja je dobro igrala na ovom turniru, ali još tijekom prvog seta tražila je pomoć fizioterapeuta, nije mogla igrati punom snagom i početkom drugog seta odlučila je predati meč.

Garcia je sjajno igrala na svom servisu i u cijelom meču ispustila je samo jedan poen na svom servisu dok je s druge strane tri puta oduzela servis hrvatskoj igračici.

Problemi za Martić krenuli su nakon što je povela s 2:1 u prvom setu te je nakon toga Garcia osvojila šest gemova u nizu te je Martić u tom razdoblju osvojila tek pet poena.

Kod 5:2 u prvom setu zatražila je medicinski time out, nije pomoglo i vrlo brzo odlučila je predati meč, nakon što je na svom servisu izgubila prvi gem drugog seta.

Garcia će u polufinalu igrati protiv bolje iz meča između Su-Wei Hsieh i Elise Mertens.

Tianjin, četvrtfinale:
Caroline Garcia (Francuska, 2) - Petra Martić (Hrvatska, 6) 6:2, 1:0 predaja Martić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!