Zimski sportovi

Medveščak velikim preokretom u trećoj trećini do pobjede u Innsbrucku

Branimir Korać • subota, 13.10.2018.
Medveščak velikim preokretom u trećoj trećini do pobjede u Innsbrucku
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka došli su do tek druge pobjede ove sezone i pomaknuli su se s posljednje pozicije koju su ponovno predali Znojmu. Drugu pobjedu upisali su u Innsbrucku...

Konačno je Medveščak odigrao na razini kakva se od njega traži i upisao je pobjedu u gostima kod Innsbrucka. Tek druge pobjeda u ovoj sezoni, ali itekako dobrodošla, pobjeda ostvarena iako su Medvjedi na početku posljednje trećine bili u zaostatku 3:1.

Innsbruck je ušao u susret nakon serije dobrih nastupa, što se ne može reći i za Medvjede, ali Zagrepčanima je očito dobro došlo ovih gotovo tjedan dana stanke i pružili su bolju igru.

Domaćin je dobro krenuo u utakmicu i poveo golom Ondreja Sedivyja, ali John Armstrong je poravnao na sredini prve dionice.

Do kraja druge trećine Innsbruck je vratio prednost na svoju stranu i golovima Andrewa Yogana i Johna Lammersa u zadnju trećinu ušao je s dva gola prednosti.

Obično je ulazak u zaostatak ove sezone bio koban za Medveščak, ali ovaj put gosti se nisu predali. Golovima Toma Zanoškog, Sebastiena Sylvestrea i Yanna Sauvea napravio je preokret u zadnjih 15 minuta i odnosi pobjedu 4:3.

Već u nedjelju Medvjede očekuje novo gostovanje i to vrlo zahtjevno kod zahuktalog Salzburga koji je u zadnja četiri susreta upisao isto toliko pobjeda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!