Zimski sportovi

Visok poraz Medveščaka na gostovanju kod sve boljeg Salzburga

Branimir Korać • nedjelja, 14.10.2018.
Visok poraz Medveščaka na gostovanju kod sve boljeg Salzburga
Foto: FaH

Dan nakon lijepe pobjede u Innsbrucku, hokejaši Medveščaka gostovali su u Salzburgu i upisali visok poraz protiv sve boljeg domaćina...

Nije bilo snage za dva teška dvoboja u samo 24 sata, Salzburg se pokazao prejakim i svladao je Medveščak s glatkih 5:1. U najgore vrijeme Medvjedi su došli u goste Salzburgu, imali su utakmicu samo dan ranije u Innsbrucku, a Salzburg je u susret ušao s četiri uzastopne pobjede.

U ovom dvoboju domaćin je samo nastavio seriju sjajnih rezultata, a Medveščak je u završnici utakmice uspio samo doći do počasnog pogotka.

Domaćin je nakon prve dvije trećine imao vodstvo 2:0 golovima Darija Winklera i Ryana Duncana da bi u trećoj dionici u razmaku od nešto više od tri minute, s tri pogotka stigao do nedostižne prednosti. Zabijali su Alexander Pallestrang, Brent Regner i Winkler dok je Yann Sauve u završnici samo smanjio na 5:1.

Medvjedi se sada vraćaju u Sisak gdje će pokušati doći do prve domaće pobjede, a protivnik će biti Linz koji je danas s 1:0 bio bolji od Villacha.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!