Nogomet

Laurent Koscielny odigrao posljednje utakmice u dresu francuske reprezentacije

Branimir Korać • ponedjeljak, 15.10.2018.
Laurent Koscielny odigrao posljednje utakmice u dresu francuske reprezentacije
Foto: EPA

Arsenalov branič Laurent Koscielny objavio je kako se povlači iz francuske reprezentacije. Zbog teške ozljede Koscielny je propustio Svjetsko prvenstvo i neće se vraćati u reprezentaciju...

Laurent Koscielny propustio je priliku okititi se titulom svjetskog prvaka i neće je ponovno dobiti. Arsenalov stoper na kraju prošle sezone zaradio je tešku ozljedu ahilove tetive i nije mogao putovati u Rusiju na Svjetsko prvenstvo što ga je na kraju više rastužilo nego sama ozljeda.

Iskusni stoper polako se oporavlja, ali više neće nastupati u dresu reprezentacije, što je i potvrdio u intervjuu za Canal+.

"Mislio da sam dao sve od sebe za Francusku. Francuska danas ima sjajnu generaciju igrača, moja karijera u reprezentaciji je završena. Kada si u dobroj formi, onda imaš puno prijatelja, ali kada si ozlijeđen, nakon određenog vremena postaneš zaboravljen. Deschamps me nazvao jednom i to u rujnu na rođendan, inače ne. Puno ljudi me razočaralo, ne samo trener. Titula svjetskog prvaka psihički me uništila više nego sama ozljeda", iskreno tvrdi Koscielny.

Koscielny je posljednji nastup za Francusku upisao u prijateljskoj utakmici protiv Rusije u ožujku ove godine kada je Francuska slavila s 3:1, član reprezentacije bio je od 2011. godine, a ukupno je odigrao 51 utakmicu u dresu Francuske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!