Košarka

Fizdale: "Hezonjin odgovor na prošlu utakmicu bio je sjajan, imam potpuno povjerenje u njega"

Branimir Korać • utorak, 23.10.2018.
Fizdale: "Hezonjin odgovor na prošlu utakmicu bio je sjajan, imam potpuno povjerenje u njega"
Foto: EPA

Mario Hezonja odigrao je jako dobru utakmicu u porazu New York Knicksa protiv Milwaukee Bucksa, a vrlo zadovoljan bio je i trener Fizdale...

Protiv Boston Celticsa Mario Hezonja bio je loš i potpuno odsutan. Nakon prve role, više se nije vraćao u igru da bi noćas pokazao da može i odigrao daleko bolje protiv Milwaukee Bucksa. Susret je završio s 18 poena i donrim nastupom na obje strane parketa.

"Hezonjin odgovor na prošlu utakmicu bio je sjajan. Odigrao je odlično nakon što sam bio oštar prema njemu u prošloj utakmici i nisam ga vratio u igru. Očistio je glavu", istaknuo je David Fizdale.

Fizdale će raditi na tome da dodatno podigne Hezonju i natjera ga na još bolju igru. Svjestan je Hezonjinih mana i spreman je na njima raditi.

"Tražit ću od njega još više, posebno u obrani. Imam potpuno povjerenje u Marija, mijenjamo navike i podižemo ga mentalno. Radimo na puno toga, nekad će izgledati sjajno, a nekada ne. Kod mene je situacija posve jasna. Ako igraš dobro u tom susretu, igrat ćeš i kada se odlučuje pobjednik, a ako ne igraš dobro, bit će kao što mu je bilo u prošloj utakmici."

"Ponekad izgleda spektakularno, a ponekad odsutno. Ali to je u redu. Zato su treneri tu da mu to pokazujemo iznova i iznova te mijenjamo stare navike. Zato imamo strpljenja s njim."

Hezonja je bio zadovoljan nastupom, a osvrnuo se i na Gainesovo pisanje na Twitteru gdje ga je kritizirao što baš i nije uobičajeno od strane nekadašnjeg visokog dužnosnika kluba.

"To su društvene mreže i uopće ih ne uzimam za ozbiljno. Na Twitteru sam rijetko, u to vrijeme bio sam u zrakoplovu, a nisam netko tko provodi vrijeme na društvenim mrežama. Nisam poput Enesa Kantera i baš me briga za društvene mreže. U fokusu mi je moja sezona, a ne nekakve gluposti na Twitteru."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!