Zimski sportovi

Nova promjena termina domaćih Medveščakovih utakmica

Sportnet • četvrtak, 25.10.2018.
Nova promjena termina domaćih Medveščakovih utakmica
Foto: FaH

Iz Medveščaka je stigla obavijest o promjeni termina odigravanja domaćih utakmica protiv Red Bull Salzburga i KAC Klagenfurta...

Utakmica s Red Bullom iz Salzburga koja je trebala biti na rasporedu u nedjelju, 4. studenog, bit će odigrana dan prije, u subotu, 3. studenog s početkom u 17:30 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova.

Dogovorom između klubova, a zbog gustog rasporeda gostujuće momčadi u Hokejskoj Ligi prvaka, promijenjen je termin odigravanja 17. kola Erste Bank Eishockey Lige između Medveščaka i Red Bull Salzburga.

Utakmica koja je trebala biti na rasporedu u nedjelju, 4. studenog, bit će odigrana dan prije, u subotu, 3. studenog s početkom u 17:30 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova.

Ukoliko ste spriječeni u dolasku a već ste osigurali ulaznicu, povrat novca se može ostvariti na mjestu kupovine ili preko e-maila [email protected] ako su iste kupljene preko web stranice.

Ovome ćemo nadodati kako je prethodno odgođena domaća utakmica s KAC Klagenfurtom odlukom Lige zakazana za 23. studenog s početkom u 19:15 sati u Domu sportova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!