Košarka

Cleveland Cavaliersi uručili otkaz Tyronnu Lueu

Branimir Korać • nedjelja, 28.10.2018.
Cleveland Cavaliersi uručili otkaz Tyronnu Lueu
Foto: EPA

Nakon vrlo lošeg otvaranja sezone, Cleveland Cavaliersi odlučili su uručiti otkaz Tyronnu Lueu. Još uvijek nema potvrde tko će ga naslijediti, a očekuje se da će Larry Drew biti privremeni trener...

Cleveland Cavaliersi kreću u potragu za novim trenerom i to nakon samo šest odigranih utakmica u novoj sezoni. U svih šest utakmica Cavaliersi su upisali poraze i nakon takvog starta odlučili su promijeniti trenera.

Lue je trenersku karijeru započeo u Boston Celticsima kao jedan od pomoćnih trenera, tamo se zadržao dvije sezone, zatim je odradio jednu u Clippersima, a od 2014. godine radio je u Cavsima.

U Cavsima je radio kao pomoćnik Davida Blatta sve do njegovog odlaska, a onda je od siječnja 2016. godine bio glavni trener Cavsa.

U prvoj sezoni koju je odrađivao kao glavni trener osvojio je titulu NBA prvaka, a u naredne dvije sezone gubio je u finalu lige.

Bilo je jasno kako mu neće biti jednostavno nakon odlaska LeBrona Jamesa s kojim je bio u sjajnim odnosima, ali ipak se očekivao bolji rezultat i nipošto omjer 0-6 bez kvalitetne igre.

Prema posljednjim informacijana ulogu privremenog trenera preuzet će Larry Drew.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!