Nogomet

Leko traži više od Letice: "Karlo je vrhunski talent, ali još nam nije donio bodove"

Branimir Korać • ponedjeljak, 29.10.2018.
Leko traži više od Letice: "Karlo je vrhunski talent, ali još nam nije donio bodove"
Foto: FaH

Karlo Letica prvi je vratar Club Bruggea, još uvijek uživa povjerenje Ivana Leke, ali hrvatski stručnjak traži više od njega i očekuje bolje nastupe u budućnosti...

Club Brugge kiksao je tijekom vikenda na svom travnjaku protiv St. Truidena odigravši 2:2, a izravni krivac za prvi pogodak je hrvatski reprezentativac Karlo Letica.

Letica je loše reagirao kod prvog pogotka, lopta je prošla ispod njega u mrežu, a i Ivan Leko je svjestan kako će Letica morati pružati više ako želi zadržati startnu jedinicu.

"Taj gol me dotukao. Karlo je vrhunski talent i nemam nikakvu sumnju da će kroz nekoliko godina braniti u Chelseaju ili Tottenhamu, ali još nam nije pomogao da osvojimo više bodova. Još je mlad i moramo mu pružati priliku, ali Club Brugge je vrhunski klub koji traži konstantne nastupe. Prošle sezone dosta smo mijenjali vratare i to nam nije baš pomoglo."

Prva alternativa Letici je 23-godišnji Amerikanac Ethan Horvath koji je prošle sezone došao u Club Brugge iz Moldea i jedno vrijeme tijekom prošle sezone bio prvi vratar.

"Je li Horvath trenutno bolji? Na treninzima je vrlo dobar i jasno je da imamo dvojicu vratara velikog potencijala. Međutim trenutno nemamo vratara koji će nam pomoći osvajati bodove", dodaje Leko.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!