Nogomet

VIDEO: Briljantni Damir Kreilach vodio Real Salt Lake do četvrtfinala!

Petar Jenjić • petak, 02.11.2018.
VIDEO: Briljantni Damir Kreilach vodio Real Salt Lake do četvrtfinala!

U utakmici osmine finala doigravanja u MLS-u Real Salt Lake stigao je do pobjede s 3:2, a jedan od najzaslužnijih za to bio je Damir Kreilach koji je upisao dva pogotka i asistenciju...

U američkom MLS-u u tijeku je doigravanje, a u utakmici osmine finala Real Salt Lake gostovao je u Los Angelesu kod istoimenog domaćina kojeg je porazio s 3:2 i prošao u sljedeću fazu.

Bila je to vrlo zanimljiva utakmica u kojoj se domaćin vratio iz zaostatka i poveo, ali nije mogao doći i do pobjede. Prvo ime susreta bio je Damir Kreilach bez čijeg učinka ne bi bilo ni četvrtfinala za goste koji će u četvrtfinalu igrati protiv Sporting Kansas Cityja.

Poveli su gosti u 21. minuti, centrirao je Brooks Lennon, a do lopte je na deset metara stigao Kreilach, stigao je primiriti i neobranjivo pogoditi sami kut protivničkog gola. Samo deset minuta kasnije domaćin je izjednačio, iz slobodnog udarca ubacio je Carlos Vela, a glavom je loptu u gol skrenuo Danilo Silva.

Los Angeles dolazi do preokreta u 54. minuti kada je Christian Ramirez, tek osam minuta po ulasku u igru, lijepo primirio dodavanje Leeja Nguyena i zatresao mrežu s ruba kaznenog prostora.

Samo četiri minute kasnije gosti dolaze do izjednačenja - i to fenomenalnim pogotkom Damira Kreilacha iz voleja s ruba kaznenog prostora. Na potpuni preokret čekalo se do 69. minute. Kreilach je proigrao Jeffersona Savarina koji poentira za pobjedu.

MLS doigravanje:
Los Angeles FC - Real Salt Lake 2:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!