Nogomet

Bendtner osuđen na zatvorsku kaznu, Verratti čeka žestoku kaznu PSG-a

Branimir Korać • petak, 02.11.2018.
Bendtner osuđen na zatvorsku kaznu, Verratti čeka žestoku kaznu PSG-a
Foto: EPA

Nogometne zvijezde nisu imune na probleme sa zakonom, to već znamo, a posljednji koji su se zbog toga našli u fokusu javnosti su Nicklas Bendtner i Marco Verratti...

Napadač Rosenborga i danske reprezentacije Nicklas Bendtner, osuđen je na 50 dana zatvorske kazne zbog napada na taksista koji je završio na operaciji čeljusti nakon kobnog napada koji se dogodio 9. rujna ove godine.

Bendtner se ispričao odmah nakon što je priča izašla u javnost, istaknuo je žaljenje zbog toga što se dogodilo, ali na suđenju mu to nije previše pomoglo.

Kako piše Reuters, Bendtnerovi odvjetnici uložili su žalbu na presudu i ostaje za vidjeti hoće li ga izvući od odlaska u zatvor. Nestašnom Dancu ovo nije prvi put da je u sukobu sa zakonom.

Problema sa zakonom, a sada i s klubom, ima i Marco Verratti. Talijanski reprezentativac prenoćio je iza rešetaka zbog vožnje u alkoholiziranom stanju u ranim satima u srijedu, a nakon triježnjenja pušten je na slobodu.

I njega očekuje kazna od strane pravosuđa, ali i kluba jer je PSG već najavio kako će ga žestoko kazniti prema klupskom pravilniku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!