Nogomet

Lovren oporavljen i putuje u Beograd, Shaqiri izostavljen s popisa iz preventivnih razloga

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 05.11.2018.
Lovren oporavljen i putuje u Beograd, Shaqiri izostavljen s popisa iz preventivnih razloga
Foto: EPA

Dejan Lovren vraća se u konkurenciju za nastup na Marakani nakon što je zbog ozljede propustio prvenstveni susret s Arsenalom. S druge strane, Xherdan Shaqiri neće otputovati na dvoboj četvrtog kola Lige prvaka protiv Crvene zvezde...

Dvoboj između Crvene zvezde i Liverpoola na rasporedu je u utorak, 6. studenog, a na popisu putnika za Beograd našlo se i ime hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena koji je pauzirao dvoboj s Topnicima.

Jürgen Klopp na gostovanje s Crvenom zvezdom vodi 21 igrača, među njima i oporavljene Lovrena i Nabyja Keitu.

"Na put vodimo gotovo sve što imamo. Clyne je bolestan i neće putovati s nama, Henderson je blizu oporavku, ali ne dovoljno, dok su Lovren i Naby ponovo u konkurenciji."

Klopp će tako protiv beogradskog sastava imati na raspolaganju iduće igrače: Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Keita, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Alisson, Sturridge, Moreno, Lallana, Mignolet, Robertson, Origi, Solanke, Matip, Kelleher, Alexander-Arnold.

Osim bolesnog Clynea i ozlijeđenog Hendersona gostovanje kod Crvene zvezde propustit će i Xherdan Shaqiri. Njegov izostanak preventivna je mjera, posebno nakon događaja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

"Čitali smo i slušali nagađanja o reakcijama na njegov nastup i iako nismo sigurno bi li se ona i ostvarila, na put želimo ići sto posto fokusirani na nogomet i bez brige o bilo čemu drugome. Želimo otputovati s poštovanjem i izbjeći sva ometanja. Shaqiri to razumije i prihvaća."

Liverpool ovaj dvoboj čeka s prvog mjesta skupine C s osvojenih šest bodova dok se Crvena zvezda nalazi na posljednjem mjestu s jednim osvojenim bodom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!