Nogomet

Nikola Vlašić uvjerljivo najbolji igrač CSKA u listopadu

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 05.11.2018.
Nikola Vlašić uvjerljivo najbolji igrač CSKA u listopadu
Foto: EPA

Da navijači moskovskog CSKA vrlo cijene Nikolu Vlašića, to već svi znaju, a potvrda toga je druga titula u nizu najboljeg igrača mjeseca...

Kada je Aleksander Golovin napuštao moskovski CSKA, navijači su bili rezignirani i smatrali su fa klub previše gubi njegovim odlaskom i to bez prave alternative. Onda je stigao Nikola Vlašić i Golovin je preboljen.

Vlašić je iz utakmice u utakmicu među najboljim pojedincima CSKA, a to potvrđuje i činjenica da je drugi mjesec u nizu proglašen za najboljeg igrača mjeseca od strane navijača. Praktički otkako je došao u CSKA, ne silazi s trona.

U listopadu je u izboru za najboljeg igrača mjeseca skupio 3829 glasova što je 54 posto, daleko ostavivši iza sebe Marija Fernandesa koji je zaradio 923 glasa (13 posto) te Fjodora Čalova sa 678 glasova (devet posto).

U tri od pet utakmica CSKA u listopadu Vlašić je bio igrač utakmice, a svakako najupečatljiviji trenutak je pogodak Real Madridu za pobjedu CSKA u Ligi prvaka.

Inače, ovo je bio treći izbor ove sezone, u prvom izboru gledale su se utakmice u srpnju i kolovozu te je tu pobjedu odnio Čalov, a u naredna dva izbora najbolji je bio Vlašić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!