Nogomet

Dangubić: "Znamo da je Dinamu to povijesna utakmica, a iskreno mislim i da će prezimiti u Europi"

Branimir Korać • utorak, 06.11.2018.
Dangubić: "Znamo da je Dinamu to povijesna utakmica, a iskreno mislim i da će prezimiti u Europi"
Foto: EPA

Dinamo u četvrtak igra vrlo važnu utakmicu protiv Spartaka Trnave, pobjeda Modrima definitivno osigurava odlazak u nokaut fazu Europske lige, a gosti mu žele pokvariti planove...

Filip Dangubić sa Spartakom dolazi u Maksimir gdje će pokušati iznenaditi Dinamo i pokvariti mu planove u borbi za europsko proljeće.

"Pokazali smo i u prvom susretu na našem travnjaku da Dinamu nećemo biti lagan protivnik. Poveli smo, imali dobru priliku za drugi pogodak, ali nismo je iskoristili. U drugom poluvremenu Dinamo je ipak pokazao svoju kvalitetu, no tko zna kako bi susret završio da smo došli do drugog pogotka", ističe Dangubić za Sportske novosti.

U Trnavi je susret odigran pred praznim tribinama, u Maksimiru će biti zatvorena sjeverna tribina, ali ostatak stadiona bit će pun.

"Nismo imali podršku navijača i to nam je bio veliki hendikep. Oni su nam velika podrška i sigurno bi sve bilo krcato. Za razliku od nas Dinamo je čak imao malu podršku s tribina jer su kao gosti imali pravo na 200 karata."

Dangubić je uvjeren kako će Dinamo proći u nokaut fazu, ali nada se da je neće osigurati baš protiv Spartaka.

"Nekih novih ozljeda nema, stanje u svlačionici je dobro, a liječnička služba daje sve od sebe da osposobi one koji imaju određenih problema. Znamo da je Dinamu to povijesna utakmica i da dugo čeka prezimljavanje u Europi, a iskreno mislim i da će prezimiti. Nadam se da se to neće dogoditi već u četvrtak nego kasnije protiv Fenerbahčea ili Anderlechta. Po kvaliteti igrača i širini kadra su najjači u skupini."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!