Nogomet

Klopp: "Moramo puno bolje, moramo se nositi sa situacijom u kojoj smo se našli"

Mihaela Bradovski • utorak, 06.11.2018.
Klopp: "Moramo puno bolje, moramo se nositi sa situacijom u kojoj smo se našli"
Foto: EPA

Liverpool je neočekivano poražen u Beogradu protiv Crvene zvezde što je vrlo razočaralo Jürgena Kloppa i stavilo njegovu momčad u neugodnu poziciju...

Liverpool je u Beograd doputovao praktički s već upisana tri boda, nitko nije očekivao da može pokleknuti, ali upravo to se dogodilo. Pavkov je s dva gola donio pobjedu Beograđanima, a Jürgen Klopp nije lako pronalazio riječi nakon ovog poraza.

"Dečki su jako razočarani, razočaran sam i ja, moramo puno bolje. Moramo bolje zato jer znamo da možemo puno bolje, no sada je kasno što se tiče ove utakmice."

Prekidi su bili nešto na što je upozoravao i upravo tako je i primio prvi pogodak, Zvezda je zaigrala bolje i Redsi više nisu u jednostavnoj situaciji. U zadnja dva kola igraju još u Parizu protiv PSG-a i kod kuće s Napolijem te neće smjeti gubiti bodobe.

"Imali su puno prekida, to je istina, a iz jednog od njih su i postigli pogodak. Manje-više odmah nakon toga stigao je i drugi zgoditak i atmosfera se jako promijenila, moglo smo to svi osjetiti."

"Zvezda je dobila krila i morali smo se nositi s tim. Nije ono što smo željeli i što smo planirali, ali u zadnje dvije utakmice dat ćemo sve od sebe za prolaz. Moramo se nositi s ovom situacijom u kojoj smo se našli."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!