Nogomet

VIDEO: Zvezda srušila Liverpool, Lekin Club Brugge razbio Monaco

Petar Jenjić • utorak, 06.11.2018.
VIDEO: Zvezda srušila Liverpool, Lekin Club Brugge razbio Monaco
Foto: EPA

Odigrane su prve četiri utakmice četvrtog kola Lige prvaka u kojima smo vidjeli i jedno iznenađenje. Crvena zvezda na domaćem terenu pobijedila je Liverpool, dok je Club Brugge razbio Monaco u Kneževini...

Crvena zvezda - Liverpool 2:0

Prvu pobjedu u Ligi prvaka upisali su nogometaši Crvene zvezde koji su pred ispunjenim stadionom u Beogradu svladali Liverpool. Na krilima Milana Pavkova slavili su s 2:0 te došli do četiri boda.

Igrala se 22. minuta kada je Zvezda stigla do vodstva, korner je izveo Marko Marin, a najviši u skoku bio je Milan Pavkov koji glavom skreće loptu u mrežu. Samo sedam minuta kasnije domaćin je ponovno šokirao goste.

Ponovno je u prvom planu bio Pavkov koji se izborio za prostor na dvadesetak metara od gola i sjajnim udarcem pogodio unutar desne stative pored nemoćnog Alissona.

Zvezda je u ostatku susreta odbila sve napade Liverpoola koji je dva puta pogodio i okvir gola, ali do pogotka nije uspio doći.

Dejan Lovren nije bio u sastavu kod Redsa.

Monaco - Club Brugge 0:4

Dvoboj trenutno treće i četvrte momčadi u skupini A otišao je na stranu Club Bruggea koji je slavio u gostima kod Monaca. Belgijska momčad utakmicu je riješila već nakon 24 minute igre tijekom kojih je postigla tri pogotka, a prednost bez problema sačuvala do kraja.

Poveli su gosti u 12. minuti, Mats Rits s desne je strane ubacio prizemnu loptu koja je prošla pokraj dvojice Monacovih igrača i stigla do Hansa Vanakena koji lakoćom poentira. Pet minuta kasnije Antonio Barreca igrao je rukom u vlastitom kaznenom prostoru i Club Brugge dobio je priliku za povećanje prednosti. Po drugi puta na utakmici pogodio je Vanaken.

Potpuni raspad doživjela je momčad iz Kneževine u ovom periodu, a u 24. minuti primila je i treći pogodak, ovoga puta krasno je s ruba kaznenog prostora pogodio Wesley. Konačan rezultat postavio je Ruud Vormer u 85. minuti.

Danijel Subašić nije bio u sastavu Monaca, dok Karlo Letica i Matej Mitrović nisu ulazili u igru kod gostiju.

Liga prvaka, skupina A

  • Rezultati
  • Ljestvica

4. kolo

Monaco0:4Club Brugge
Atlético Madrid2:0Borussia D.
1Borussia D. 610:2+813
2Atlético Madrid 69:6+313
3Club Brugge 66:5+16
4Monaco 62:14-121

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Zmazek06.11.2018. u 21:34
    Dvoboj druge i trece momcadi skupine A, a tko je onda zadnji Atletico ili Borussia
    Zmazek