Nogomet

Jakub Rada: "Dinamo je favorit, mi moramo strpljivo čekati našu priliku"

Branimir Korać • četvrtak, 08.11.2018.
Jakub Rada: "Dinamo je favorit, mi moramo strpljivo čekati našu priliku"
Foto: FaH

Dinamo u Maksimiru dočekuje Spartak iz Trnave i nada se pobjedi koja bi ga odvela u nokaut fazu Europsku ligu. Slovaci su također u igri za prolaz i nadaju se dobrom rezultatu...

O Spartaku se već sve zna. Vrlo čvrsta momčad koja igra pragmatično i ne teži nekoj atraktivnosti, ali dosad je u Europi s tim zatvorenim i borbenim nastupom imao uspjeha. Nema sumnje da će se tako postaviti i u Maksimiru gdje će pokušati uhvatiti Modre na spavanju.

"Možemo očekivati nastup kakav smo imali i dosad u gostima, a Dinamo je svakako favorit. Pretpostavljamo da će on biti taj koji će imati više loptu u nogama, a mi moramo igrati strpljivo i dobro u obrani te čekati svoju priliku", istaknuo je češki internacionalac Jakub Rada.

Slovaci su svjesni kako ih u Maksimiru očekuje vrlo težak posao, a znaju i da ih očekuje paklena atmosfera za razliku od dvoboja u Trnavi.

"Bit će to definitivno drugačija utakmica u odnosu na onu od prije dva tjedna kada je bilo frustrirajuće igrati pred praznim tribinama. Sada nas očekuje paklena atmosfera i jedva čekamo zaigrati u takvom susretu. Bit ćemo zadovoljni sa svakim bodom", ističe trener Spartaka Radoslav Latal.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!