Košarka

VIDEO: Hezonja dobro odradio završnicu susreta, Knicksi ipak glatko poraženi u Torontu

Branimir Korać • subota, 10.11.2018.
VIDEO: Hezonja dobro odradio završnicu susreta, Knicksi ipak glatko poraženi u Torontu
Foto: EPA

New York Knicksi gostovanjem u Torontu otvorili su bogat subotnji program u NBA ligi. Raptorsi su potvrdili ulogu favorita i glatko slavili, a Mario Hezonja je u "drugoj epizodi" na parketu bio bolji nego u prvom ulasku...

I bez nekog velikog nastupa Kawhija Leonarda, Toronto Raptorsi lako su se obračunali s New York Knicksima. Odnijeli su pobjedu s visokih 128:112.

Mario Hezonja skupio je solidnu minutažu, ali u "živoj utakmici" pri neizvjesnom rezultatu odigrao je tek sedam minuta i tu se nije istaknuo, no nakon što je ušao drugi put u završnici treće četvrtine, do kraja susreta odradio je dobar posao i popravio dojam.

Hezonja tijekom tih 22 minute na parketu nije imao niti jedan pokušaj za tri poena, a iz igre je šutirao 6/8 uz 1/1 s linije slobodnih bacanja. Donijelo mu je to 13 poena, uhvatio je i pet skokova te podijelio po asistenciju i blokadu.

Bili su domaćini agresivniji i precizniji, odradili su odličnu drugu četvrtinu i tu su s 39 ubačenih poena uspjeli se odvojiti na dvoznamenkastu razliku. Nastavila je prednost rasti i u trećoj četvrtini te je vrlo brzo riješeno pitanje pobjednika.

Domaćin je iz igre šutirao 53 posto, ubacio je 14 trica dok su Knicksi šutirali 46 posto uz tricu 6/22 i tu je bila prevaga.

Raptorse su predvodili Pascal Siakam s 23 poena i Jonas Valančiunas s 19 poena i deset skokova. Kod Knicksa Tim Hardaway ubilježio je 27 poena dok je Enes Kanter dodao 15 uz 15 skokova.

NBA:
Toronto Raptors - New York Knicks 128:112

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!