Nogomet

VIDEO: Ante Vukušić postigao prvenstveni prvijenac u dresu Krškog

Branimir Korać • nedjelja, 11.11.2018.
VIDEO: Ante Vukušić postigao prvenstveni prvijenac u dresu Krškog
Foto: EPA

Bivši napadač Hajduka Ante Vukušić upisao se prvi put među strijelce otkako je stigao u Krško. U 16. kolu Krško je ugostilo Aluminij i upisalo poraz unatoč Vukušićevom golu...

Ante Vukušić vraća se prvoligaškom nogometu u Sloveniji nastupajući u dresu Krškog, a ove nedjelje stigao je do prvog prvenstvenog pogotka zabivši jedini gol svoje momčadi u porazu od Aluminija 3:1.

Ovo je treći međusobni dvoboj ovih protivnika u kratko vrijeme, krajem prošlog mjeseca susreli su se u Kupu gdje je prvi susret u Krškom završen 2:2, a u njemu je Vukušić zabio do danas jedini pogodak u novom klubu, a nakon toga u uzvratu je bilo 0:0 čime je Aluminij prošao dalje.

Klub iz Kidričevog zasad je najdraži Vukušićev protivnik u Sloveniji, jedino je njemu zabijao u ovih devet nastupa u prvenstvu i tri u Kupu.

Aluminij ipak zadovoljan napušta Krško jer je upisao 3:1 pobjedu golovima Roka Kidriča, Francesca Tahiraja i Damira Grgića.

Vukušić, Marin Perić i Daniel Štefulj odigrali su cijelu utakmicu dok je Ante Kordić dobio zadnjih 13 minuta. Kod gostiju Ivan Kontek i Sanjin Muminović odradili su cijelu utakmicu, Grgić je ušao u 87. minuti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!